Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’a iade-i ziyarette bulundu.
İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, 30 Mart seçimleriyle Körfez Belediye Başkanı seçilen İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunmuştu. Aynı zamanda İSU Genel Kurulu üyesi olan Başkan İsmail Baran da, Genel Müdür Bayram’a makamında iade-i ziyarette bulundu.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Baran ile Genel Müdür Bayram, Körfez ilçesinde devam eden yatırımlar ile önümüzdeki dönemde ihtiyaç duyulan altyapı çalışmaları ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
İSU’ nun yaptığı yatırımlarla ilçedeki birçok altyapı probleminin çözüldüğünü ifade eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ”Sağlıklı altyapı olmadan üstyapı da sağlıklı olmaz. İSU ’nun tamamladığı altyapı projeleri sayesinde gönül rahatlığı ile üst yapı projeleri yapıyoruz ve önümüzdeki dönemde yapmaya da devam edeceğiz.”dedi.
Genel Müdür İlhan Bayram da, Başkan Baran’ın yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. Altyapının önemine vurgu yapan Genel Müdür Bayram, “İl genelinde olduğu gibi Körfez ilçesinde de önemli yatırımlar yaptık. Yaptığımız yatırımlar ile ilçenin en önemli problemleri bir bir çözüldü. Bugün de ilçenin gerek merkezinde ve gerekse yüksek kesimlerindeki yerleşim alanları için yatırımlarımız sürüyor. Hedefimiz, ilçenin altyapı problemlerini en aza indirmek olacaktır.”dedi.
Fikri KAYA/Basın Büro Sorumlusu